Skin Design

Емилия Пенова

МЕДИЦИНСКИ КОЗМЕТИК И СОБСТВЕНИК НА КОЗМЕТИЧЕН ЦЕНТЪР SKIN DESIGN

Да изградиш блестящ екип от млади, перспективни, амбициозни и непрекъснато развиващи се специалисти в областта на медицинската козметика съвсем не е лесна задача. Но точно това е направила Емилия Пенова, която е заложила на изключително ценни качества – честност, коректност, отговорност, специално внимание и уважение към клиента. Тя е от онези личности, които светят с една особена, неповторима светлина, идваща дълбоко от душата им. Светлина, която привлича, озарява и зарежда с нова енергия. А когато тази светлина е съчетана в уникална хармония с висок професионализъм, безкрайна отдаденост и любов към професията, едно е сигурно – това е верният път към успеха.

МОЯТА ФИЛОСОФИЯ

В основата на моята философия е холистичният подход към здравето, младостта и красотата. Целта ми е постигане на устойчиви резултати за всеки клиент и връщане на времето назад. Разбира се, това е дълъг процес на възстановяване, който изисква търпение, упоритост и постоянство, но резултатите са наистина впечатляващи и със сигурност видими във времето. С прилаганите холистични методи ние моделираме външния вид на всеки клиент по начин, който изцяло кореспондира с душевното му състояние. Важно е да научим нашите клиенти да познават кожата си, да знаят точно кога да ни посетят, а не когато огледалото от техен най-добър приятел се превърне във враг. Посещавайки ни навреме, ние можем адекватно да се намесим и ефикасно да се противопоставим на признаците на стареене. Днес както медицината, така и козметологията се развиват изключително бързо и ние като професионалисти не бива да изоставаме от това темпо, защото така поддържаме не само висока конкурентноспособност, но и отлична компетентност.

МОЯТА КОНЦЕПЦИЯ

Създадох козметичен център Skin Design, защото видях, че козметиката може да се прави от интелигентни и мислещи хора с потенциал за развитие.
Медицинската козметика ни дава възможност да творим и да сме информирани за последните иновации в грижата за здравето и красотата. Постоянно аз и моят екип посещаваме различни симпозиуми, семинари и обучения, за да сме в крак с най-новите тенденции в beauty индустрията, да поддържаме отлична компетентност и да сме в състояние да отговорим адекватно на всички проблеми на клиентите. Всеки терапевт от нашия екип може да анализира, да гледа цялостно и в дълбочина на проблема, за да предостави най-ефикасната грижа и отлични резултати за всеки клиент. При нас се работи с най-висок клас иновативна апаратура на световноизвестни брандове и професионалната козметика на водещи марки в областта на козметологията. Подходът ни към всеки клиент е строго индивидуален, а процедурите се подбират след предварителна диагностика на кожата и установяване на конкретните проблеми и желания на клиентите. Въпреки модерността на апаратните методи, нашите специалисти винаги следят кое е здравословно за клиента, като прецизно го съобразяват с конкретните му проблеми и с оглед постигане на максимално добри резултати.

645A0427 682x1024 - Емилия Пенова

Leave a Reply

Your email address will not be published.

/home/skindesi/public_html/wp-content/themes/magcast