[vc_row][vc_column][vc_column_text]

За по-малко от година едно напълно непознато име се нарежда сред най-добрите примери в бранша. Skin Design се утвърждава като мястото, което превръща клиента в приятел, и затова той остава. Безопасност, грижа и специално отношение към всеки проблем стоят в основата на това доверие. А в подобен успех няма нищо случайно, защото собственикът на студиото – Емилия Пенова, изгражда резултата в продължение на близо 20 години.

Професионалният път на Емилия започва още по време на следването в Медицинския университет в София и магистратурата по медицинска козметика в първия випуск в най-престижния ни ВУЗ. Следват години в Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина „Н. И. Пирогов“, където Еми прави първите крачки в професията, научава безценни уроци и оформя себе си като личност, способна да се справя и с най-големите предизвикателства, свързани не просто със здравето, но и с човешкия дух.

От 2000 г. Емилия Пенова започва да работи и като козметик, а през 2014 г. решава да остане само в сферата на козметиката, развивайки я през медицината, с търсене на допирните точки и прилагането на най-доброто и най-актуалното от двете науки. Създаденото на 3 ноември 2016 г. студио Skin Design е мечтата, която става реалност след дългогодишно натрупване на знания, опит, проучване и желание да докажеш, че винаги можеш да бъдеш новатор и конкурентоспособен, защото това зависи само от теб.

„Знам, че когато подобрявам самочувствието на един човек, аз подобрявам и качеството му на живот, споделя Еми. Дребните несъвършенства, върху които аз и колегите ми работим, понякога са първите признаци, че нещо в организма не е както трябва, затова се опитваме а подтикнем клиентите към грижа за собствен комфорт“. Това е обяснението защо Skin Design не е просто име, а философия и начин на живот, към който Емилия и нейният екип постъпват с отговорността на професионализма, подкрепен от най-доброто – най-висок клас апаратури за най-висок клас специализирани медицински процедури за лице и тяло.

„Моята цел е, заедно с клиента, да постигнем дългосрочен ефект в посока подобряване на неговото състояние и нещо, което е напълно постижимо – да задържим времето“, казва още Емилия Пенова. Ето защо Skin Design осигурява повече възможности за терапии, процедури и манипулации, назначени след индивидуална преценка.

С екип от съмишленици през 2017 г. Емилия Пенова е сред учредителите на Асоциацията на медицинските козметици. Създадена е с намерението да повиши квалификацията и да подобрим имиджа на козметиците у нас. Организирането на обучения и лекции на специалисти, важни за работата на козметика, е неизменна част от дейността на организацията.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]