Skin Design

Кислородна терапия “Oxynergy Paris”

Времетраене 60мин.
Подходящ период Целогодишно
Препоръчителен брой процедури 4 бр.
Описание  

Oxynergy Paris е основана през 2001г.

Фирмата проектира, създава и развива ново поколение продукти за кожата и професионални терапии, които не съдържат минерални масла, парабени и вредни консерванти. Тя създава нови текстури и интерактивни съставки,  които могат да бъдат използвани в комбинация, самостоятелно или в нови персонализирани процедури.

Кислородът е жизнено важен за живота и кожата. ..

Като всеки жив организъм кожата има нужда от кислород, за да живее и да се обновява. При младата кожа този процес е постижим, но с възрастта балансът се нарушава и тя не получава достатъчно това, от което се нуждае. Съдържанието на кислород в клетките силно намалява. Този недостиг води до забавяне на обменните процеси на клетъчно ниво. В резултат, синтезът на колаген и еластин се понижава и започват да се появяват фини линии и бръчки.

За повлияването на тези проблеми помага кислородната козметика. Молекулите на кислорода, вложени в нея, се пренасят до дълбоките слоеве на кожата, обогатяват клетките и спомагат за по-доброто усвояване на активните вещества, влизащи в състава на козметичните продукти Oxynergy Paris, които са подбрани специално за Вас и според индивидуалните потребности на Вашата кожа.

 

Терапията включва:

  • Дегримиране на лицето, шията и деколтето
  • Детокс пудра
  • Поставяне на специално подбран за Вас, високо концентриран клетъчно активен серум Oxynergy, съдържащ пептиди, растежни фактори, хиалуронова киселина и др.
  • Алгинатна маска
  • Финален продукт, обогатена база за създаване на персонализиран крем според нуждите на кожата.
Козметика

Oxynergy Paris

Цена 75лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

/home/skindesi/public_html/wp-content/themes/magcast