Skin Design

КОИ СМЕ НИЕ?

МЕДИХА ХАЛИЛ
Медицински козметик
(възпитаник на Медицинския колеж “Йорданка Филаретова”)

Нейната запазена марка:
Процедури и терапии за лице за подобряване състоянието на кожа с акне, пигметни петна и антиейдж процедури.

За какво да я търсите:
Ххимичен пилинг
Почистване на лице
Радиочестотен лифтинг
Ендосфера терапия
Двойна йонизация с галваничен ток
Кислородна безиглена мезотерапия
Иглена мезотерапия на цялото тяло

И още:
Лазерна епилация
Къна и оформяне на вежди с конец
Поставяне на мигли

Медиха съветва:
Акнетo е проблем за всеки тинейджър, но неправилните грижи удължават неговия живот, затова много важно е козметиката, която се използва, храненето и въобще начина на живот. Ако някой има колебания, трябва непременно да потърси специалист. Защото, ако не се направи правилната преценка на състоянието на кожата, ефектът няма да има. Освен типа козметика, важен е състава на самата козметика“.Акнето не се премахва с една процедура. Затова трябва да се доверите на специалиста, но и да бъдете постоянни в грижата си за кожата.

Иглената мезотерапия е безопасен метод с мигновен ефект, подходящ за 90 процента от хората над 25-годишна възраст.  Представлява инжектиране на различни витамини в мезодермата на кожата.

Малки тайни за хубава кожа:
Пийте много вода! Тя е най-малкото, което можем да направим за себе си. Така ще забавим появата на бръчки при по-сухата кожа и алергичните реакции – при чувствителна кожа. Без вода мазната и проблемна кожа ще влоши състоянието си като цяло, а сухата ще се дехидратира още повече.

Нейният девиз:
Да запазим здравето, а не не всяка цена да ви обслужим!

 

ВИКТОРИЯ БАНКОВА
Медицински козметик
(възпитаник на Медицинския колеж “Йорданка Филаретова”)„

Нейната запазена марка:
Ендосфера лице и тяло

За какво да я търсите:
Ендосфера терапия
Мезотерпии
Кислородна безиглена мезотерапия
Иглена мезотерапия на цялото тяло
Масаж на лице
Хидратации на лице
Химичен пилинг на лице
Почистване на лице
Двойна йонизация с галваничен ток

Малки тайни:
За да има ефект от която и да е процедура, трябва да се комбинират няколко фактора – хранене, движение, прием на вода.

Вики съветва:
Бъдете реалисти, когато искате да изчистите целулита си много бързо, това отнема доста време.
Процедурите за тяло са най-ефектни – заради крайния резултат, промените, оформянето и извайването.

SkinDesign разкрива: 
Вики има афинитет към детайла и към естетиката – обича да прави и да вижда красивите неща във всичко.

Нейният девиз: 
Вярвам в позитивната енергия!

Д-Р НЕВЕНКА ПАНОВСКА 

Нейната запазена марка: Иновация в естетичната дерматология по метода „Spa & wellness естетика“;
Естетични и Анти-ейджинг програми за лице и тяло на ниво на гърбначен стълб, всички сетива и енергиен баланс;
Иновации в природната медицина;
Medical SPA програми;
Лечение на затлъстяване, целулит, импотентност и стрес синдром на ниво на гърбначен стълб, всички сетива и енергиен баланс.

За какво да я търсите:
Естетични и антиейджинг програми за лице и тяло на ниво гръбначен стълб, всички сетива и енергийно ниво. Това е природосъобразен метод, който включва индивидуално подбрани естетични и антиейджинг процедури за лице и тяло, базирани на трите основни нива (физическо, емоционално и енергийно). Затова се въздейства върху три измерения – гръбначен стълб, всички сетива и енергиен поток.

Методът е разработен и утвърден в Института за природна, комплементарна и интегративна медицина в Швейцария, където д-р Пановска се обучава, като първоначално приложението му е било с клинична и лечебна цел.

Програмата се състои от шест последователни процедури, които се провеждат строго индивидуално (три пъти седмично, два пъти седмично или веднъж седмично), в зависимост от състоянието и физиологичния отговор на пациента.

Методът включва визуална и апаратна диагностика както на тялото, така и на кожата, а самите процедури се осъщестяват чрез приложение на методи  като хиропрактика, сегментна масажна терапия, термо-, крио- и кройтер апликации, индивидуални корективни кинезиологични упражнения, уелнес концепция за здравословно хранене, елементи от източноазиатски практики, езотерични учения, информационна медицина.

Малки тайни: Иновативното е, че чрез този метод създаваме нов запис, нов модел в мозъка, който се автоматизира и лицето започва да извършва нов модел на движения, което допринася за едно естетично коригирано поведение на тялото и видима промяна в естетичната визия на кожата.

Например, когато едно дете пише с лявата си ръка и започнем да го учим да използва дясната, след известно време се създава преструктуриране на механизмите на движение в кората на мозъка и детето автоматично започва да пише с дясната. Това е принципът на създаване на нов запис, нов модел, който цели универсална естетична корекция на индивида.

Самият метод „Spa & wellness естетика“ цели регулиране на биомеханичните проблеми на гръбначните прешлени, регулиране на мускулния тонус, подобряване на кръвообращението на ниво всички тъкани и органи и преструктуриране на механизмите на движение, усещане и енергиен поток. По този начин се създават условия за биостимулация на всички органи и системи, съответно и „естетиката отвътре да личи и отвън”.
Д-р Пановска съветва:
Само т.нар. универсална кинезиология може да бъде естетична. Точно това ми даде основание да направя научно обоснована разработка на иновативен, природосъобразен метод, който чрез приложение на природните ресурси (вода, храна, етерични масла, кал, камъни, лед, както и елементи от източните философии и езотерични учения) цели универсална естетика на личността. Това е обяснението защо естетичната кинезиология създава естетичната дерматология. Това е една универсална промяна не само на естетичната визия на тялото и естетичния вид на кожата, но и продължително събуждане на духа и съзнанието, и повишено състояние на осъзнатост, при което се постига дълбока вътрешна хармония на личностното съществуване, а чрез нея – здраве, красота и дълголетие.

SkinDesign разкрива:
Д-р Пановска е създател на метода „Spa & wellness естетика“. Завършила е дерматология  в Медицинския университет. Докторската й дисертация е на тема „Специализирана спа и уелнес  система в естетичната дерматология при луксозния туризъм”.

Нейният девиз:
Естетичната кинезиология създава естетичната дерматология. Защото цялата Вселена е една универсална кинезиология, всичко се движи и се променя. 

/home/skindesi/public_html/wp-content/themes/magcast