Skin Design

EndoSphеres Therapy

Времетраене Стандартна процедура(крака, глутеус и корем) – 45 мин.
Цяло тяло – 60-70 мин.
½ тяло(долна или горна част) – 30 мин.
1 Зона -20мин.
Подходящ период Целогодишно
Препоръчителен брой процедури За трайни резултати препоръчителни са 12 процедури.

Броят на необходимите процедурите се определя  от стадия на целилут.

Описание Иновативната Ендосфера терапия (EndoSphеres Therapy) ефективно отстранява целулит във всички стадии и перфектно моделира контурите на тялото. Видимо намалява обемите, подобрява релефа и тонуса на кожата, активира обменните процеси, укрепва съединителната тъкан, подобрява трофиката на мускулната тъкан, отстранява мускулни болки и крампи, премахва оточност, подобрява общото състояние на организма.Иновативният метод позволява да се отстрани целулит и в напреднал стадий (фиброзен целулит). Използват се компресия и вибрация, а с помощта на мускулите като активна противодействаща сила се постига „компресиране“ на зоните с мастни натрупвания, разкъсване на фиброзните капсули (твърдите бучки) и последващо реструктуриране на мастната тъкан. Тайната се крие в накрайника със силиконови сфери – чрез микровибрация и микрокомпресия, в комбинация с лек натиск от страна на терапевта, се извършва дълбокотъканен масаж, който има 5 основни ползи:
  • Дренаж
  • Подобряване на кръвообращението
  • Повдигане и оформяне на седалището
  • Повишаване на мускулния тонус
  • Ремоделиране на силуета

Ендосфера терапията няма противопоказания и е подходяща за хора страдащи от разширени вени и повърхностни капиляри. Няма риск от възпаление, а напротив осъществява “гимнастика” на кръвоносните съдове и подобрява еластичността им. Не води до образуване на синини и е 100% безболезнена. Микровибрацията способства за освобождаването на стволови клетки в мастната тъкан, което подпомага регенерацията ѝ и  гарантира по-дълготрайните резултати на терапията.

Процедурата може да се подбере индивидуално в зависимост от специфичните проблеми. Използва се специално масло, което улеснява движението на силиконовите сфери. Резултатите са впечатляващи и видими дори след 1 процедура!

Цена

Ендосфера половин тяло                                 140 лв.
Ендосфера половин тяло / 12 процедури –  1300 лв.

Ендосфера стандарт                                        160 лв.
Ендосфера стандарт / 12 процедури –         1600 лв.

Ендосфера цяло тяло                                       200 лв.
Ендосфера цяло / 12 процедури                  1900 лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

/home/skindesi/public_html/wp-content/themes/magcast