Skin Design

FILLMED NCTF мезококтейл

Времетраене – 60 мин
Подходящ период
Препоръчителен брой процедури – 4 / 6
Какво следва
Описание Мезотерапия е метод, при който чрез многократни убождания в мезодермата (средния слой на дермата) и дълбоката дерма се въвеждат „коктейл” от активни съставки (витамини, минерали, хиалуронова киселина, колаген и др). Резултатът от мезотерапия е подобряване качеството на кожата.  Еластичността е видимо подобрена,  плътността засилена, а фините бръчици заличени. Кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете изглежда по-млада и по-свежа.

NCTF FILLMED – Първият продукт за мезотерапия, регистриран в Европа. Златен стандарт в естетичната дерматология. С видими, естествени и трайни резултати.  

Успехът на неповторимата  формула се дължи на уникалния състав и метод на стерилизация:

  • Коктейл от 59 активни съставки с органичен произход от различни природни източници за стимулиране на клетъчния метаболизъм :
  • Витамини – 12 ;
  • Аминокислеини – 24;
  • Коензими – 6;
  • Нуклеотидни бази – 5;
  • Минерали-6;
  • Антиоксиданти – 6.

2) Високопречистена хиалуронова киселина – незаменим елемент на вискозо – еластичния баланс.

3) Патентован  метод на стерилизация-двойна микрофилтрация – запазва активността на ингредиентите и гарантира биологична ефективност. Клинично доказана клетъчна активност.

4)135% увеличение броя на фибробластите (клетките, синтезиращи колаген) на 24-я час след първото приложение.

5) Притежава CE маркировка  за инжектиране (сертификат за безопасност според европейските изисквания за инжектиране в кожата)

Индикации – Цялостно въздействие върху процесите ,свързани с възрастовата дегенерация на кожата. 

– Здравина и еластичност;

– Дълбока хидратация;

– Блясък;

– Широки пори;

– Бръчки и финни линии.

Подходяща е за всички типове кожа. Видимо подобрение настъпва още след първата процедура – кожата е хидратирана и освежена. Ефектът се увеличава след всяка следваща процедура. За кратко време отпуснатата и уморена кожа става стегната и свежа, с много блясък и младежко излъчване.

NCTF135 (0,025mg/ml свободна хиалуронова киселина+коктейл от 54 активни съставки) – За лечение на първи бръчки и предпазва от появата на нови.

ХИДРАТАЦИЯ – БЛЯСЪК – БРЪЧКИ

NCTF135HA (5mg/ml  свободна хиалуронова киселина+коктейл от 54 активни съставки)  – За лечение на изявени бръчки и отпускане на контура, дехидратация, характерни за зрялата възраст на кожата на лицето, шията и деколтето.

РЕГЕНЕРАЦИЯ – ЗДРАВИНА – БЛЯСЪК – БРЪЧКИ

Козметика FILLMED
Цена 180лв. / 240лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

/home/skindesi/public_html/wp-content/themes/magcast