skin-design-logo-removebg-preview

GUINOT

Цена: 45 - 130 лева

Hydradermie Lift Express
40.00 лв./ Времетраене: 40 мин.

Hydradermie Eye Logic
60.00 лв. / Времетраене: 50 мин.

Hydraclean
60.00 лв. / Времетраене: 50 мин.

Detoxygene
90.00 лв. / Времетраене: 60 мин.

Hydradermie
110.00 лв./ Времетраене: 60 мин.

Hydradermie Lift  Deluxe
130.00 лв. / Времетраене: 90 мин.

Подходящ период:
4 сезона

Какво представлява процедурата

EndoSpheres therapy (Eндосфера) е истинска революция в анти-ейдж терапиите за лице. Този неинвазивен фейсфилтинг се постига чрез механични вибрации, които изглаждат линиите на лицето, уплътняват кожата и имат подмладяващ ефект.

Копресионната терапия стимулира кожата и мускулите на лицето, врата и деколтето посредством въртящи се силиконови сфери. Тя подобрява функцията на фибробластите и активирана производството на колаген, еластин и хилауронова киселина.

Тази иновативна техника влияе върху физиологичната релаксация на мускулите, което намалява мимическите бръчки.

EndoSpheres therapy за лице постига подмладяване на лицето по напълно естествен начин, при максимален комфорт и нулев риск за пациента.

КОМБИНАЦИЯ С ДРУГИ ПРОЦЕДУРИ:

Endospheres therapy за лице се комбинира успешно с други неинвазивни и инвазивни методики-инжекционно проложение на филъри, ботулинов токсин, мезотерапия, апаратно въвеждане на вещества и др. Ако желаете допълващи терапии, нашите терапевти ще Ви препоръчат подходящи такива, според Вашия тип кожа.

ПОДДЪРЖАЩИ ПРОЦЕДУРИ:

Чрез EndoSpheres тепария за лице се постига регенерация на кожа и подкожие и образуване на нови стволови клетки, поради тази причина ефектът се запазва по-дълго. За запазване на резултата и последващо подобряване на състоянието на кожата, е препоръчителна една поддържаща процедура месечно.

Блог