Skin Design

Mезотерапия

Описание “Мезотерапията е нехирургична, относително безболезнена инжекционна процедура, която лекува широк спектър от състояния”.
Така самият й създател, френският лекар Мишел Пистор определя метода, чиято популярност не спира да расте повече от половин век след създаването си.
Мезотерапията дава бързи и добри резултати и за кратко време се постига изглаждане на бръчките, стягане на кожата и подобрение на цялостния профил на кожата. Методът постига бърза хидратация, подхранване, възстановяване и подобряване на еластичността на кожата и превенция срещу бръчки. Чрез мезотерапията се третират различни проблеми при терапии, целящи подмладяване и стягане на кожата, подпомагане растежа на косата, намаляване и изглаждане на целулита, намаляване на локализирани мастни депа по тялото, дълбока хидратация, изглаждане на фини бръчки на  лицето, шията,  деколтето и ръцете, както и подобряване на еластичността и цвета на повяхнала кожа и цялостно стягане.С времето кожата губи свойството си да се възстановява и най-честите причини за това са слънчевите лъчи, нездравословната храна, тютюнопушенето и стресът, които  я правя повехнала, сива и отпусната.
За да възвърнем блясъка и здравето на кожата си, можем да се доверим на  мезотерапия с Conjonctyl (Конжонктил) и/или Lissant Yal 1.6%.
Конжонктил е единствения сертифициран  органичен силиций за инжекционна употреба. Продукта  е на пазара от 1973-та година и оттогава досега няма нито един страничен ефект. Силицият е естествена част от кожата. С годините обаче неговото наличие постепенно намалява, и това е една от съществените причини за появата на белезите на стареене.
Силицият спомага за изграждането на мрежата от колаген, еластин, глюкозамино-гликани и всички останали вещества, които определят здравия вид на кожата. Той е изключително важна съставка отмеждуклетъчното пространство на кожата в слоя, наречен дерма. Именно там е прицелната точка на  мезотерапията.
Неомрежената хиалуронова киселина, съдържаща се в Lissant Yal 1.6% е насочена към коригиране на малките гънки и бръчици на лицето, шията и деколтето с цел подмладяване и дълбока хидратация. Lissant Yal не съдържа никакви омрежващи агенти, което обяснява липсата на нежелани ефекти и голямата съвместимост на продукта. Мезотерапията с Lissant Yal 1.6% хидратира в дълбочина, изглажда и подмладява третираната зона – лице, шия, деколте, ръце.

Conjonctyl и Lissant Yal 1.6% могат да се въведе в кожата както ръчно, с игла, така и чрез електронен мезопистолет.
Използването на инжектор /мезопистолет/ за мезотерапия е най-иновативният подход за извършване на тази процедура.
С Pistor Eliance въвеждането на продукта е автоматизирано и изключително прецизно. Апаратът позволява на терапевта да определи дълбочината на проникване на продукта и микроубожданията да са абсолютно еднакви.
Техниката „Мезолифт” или повърхностни микро-инжекции /въвеждането на продукта става едва на 1-2 мм в повърхността на кожата/ е нежна, безболезнена и реакцията на организма е почти невидима. Процедурата с
инжектора увеличава комфорта на пациента и същевременно е изключително ефективна. След края на терапията можете да се върнете на работа.
Резултатите са както моментални, така и дългосрочни при прилагане на двата продукта. Няколко дни след терапията ще се разгърне цялостният ефект на процедурата – кожата ще е по-плътна, по-свежа, по-стегната и
сияйна.
Терапията с Конжоктил  е подходящ не само за анти-ейдж процедури, а също:
  • целулит
  • стрии
  • скалп
  • бюст
  • отпусната кожа по цялото тяло
  • фиброза

Разликата е в техниките /режимите/ на работа и дълбочината на убождане.
Мезотерапията освежава кожата, възстановява жизнеността и, и подобрява текстурата на увредената, дехидратирана и повяхнала кожа.

Цена от 90лв. до 180лв.

 При закупуване на пакет от 6 процедури получавате 20% отстъпка от общата цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

/home/skindesi/public_html/wp-content/themes/magcast